Tegelzetter badkamer

Tegelzetter badkamer nodig? Bij de TZS Bouwgroep werken bekwame tegelzetters voor al je badkamer tegelwerk. Het zetten van tegels is een hele klus waar de nodige ervaring voor nodig is. Een ervaren tegelzetter is dan ook een absolute must om je badkamer te voorzien van prachtig egaal gelegde of gezette tegels. Schakel voor al je badkamer tegelwerk de tegelzetters van de TZS Bouwgroep in.

Tegelzetter is een vak!

Het betegelen van je badkamer lijkt eenvoudig maar vergis je niet. Tegelen lijkt dan wel eenvoudig maar het is een zeer secuur werk. Vooraf moet de ruimte goed opgemeten worden. Daarna volgt het rekenwerk om alle tegels op de beste wijze te leggen zodat de lijnen van de vloer en de wand mooi op elkaar aansluiten. Het resultaat van een egale tegelwand of vloer begint dus al voordat de tegelzetter echt aan het werk gaat. Ook zijn ervaring en goed gereedschap niet minder belangrijk.

Tegelzetter badkamer van de TZS Bouwgroep

Bij de TZS Bouwgroep werken gecertificeerde tegelzetters. Zij meten vooraf jouw badkamer ruimte op zodat zij precies weten hoe zij het tegelwerk moeten zetten of leggen. De tegelzetters verwijderen de oude tegels en maken de wanden en vloeren glad zodat hierna het tegelwerk strak en glad gezet of gelegd kan worden.

Jij bepaalt zelf welke tegels jij in je badkamer wilt hebben, ook een grote zware tegel, zetten of leggen zij egaal en recht. In een badkamer zie je namelijk meteen als de wand of vloer niet recht is. Dat wil je echt niet want hier ga je, je jaren aan storen.

Tegelzetter badkamer

Waarom je voor de tegelzetter van de TZS Bouwgroep kiest

Zoals eerder al geschreven het betegelen van je badkamer is een grote klus. Het uitbesteden van jouw badkamer tegelwerk aan de TZS Bouwgroep brengt de volgende voordelen met zich mee, de tegelzetters;

  • Maken in overeenstemming met jou een strakke planning
  • Zij verwijderen de oude tegels
  • Zij zetten of leggen jouw badkamer tegels secuur en snel
  • Zij werken het tegelwerk mooi af met een kitrand
  • Zij hebben de beschikking over al het benodigde gereedschap
  • Zij zorgen voor de afvoer van al het bouwafval
  • Zij werken door heel Nederland

Klik hier en vraag een vrijblijvende offerte aan voor Tegelzetter Badkamer.